ΠΑΙΔΙΚΟ & ΝΕΑΝΙΚΟ ΕΠΙΠΛΟ από το 1964

ανθεκτική κατασκευή μοντέρνος σχεδιασμός

η εταιρια

η φιλοσοφια μας

άριστη ποιότητα

ανθεκτική κατασκευή

μοντέρνος σχεδιασμός

Πιστεύουμε οτι το παιδικό δωμάτιο είναι χώρος στον οποίο πρέπει να δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα κατασκευής. Για τον λόγο αυτό κατασκευάζουμε ασφαλή έπιπλα με οικολογικά χρώματα που να αντέχουν στον χρόνο. Αυτή είναι η φιλοσοφία μας και το συστατικό της επιτυχίας στα σαράντα χρόνια παρουσίας μας στον χώρο του επίπλου.

οι ανθρωποι της εταιρίας

Η επιτυχία μας οφείλεται και στο άρτια εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό με πλούσια τεχνογνωσία.

η ιστορια της εταιρίας

|

H επιχείρηση ιδρύθηκε το 1964 από τον Χαρίλαο Κυριμκιρίδη. Αποκλειστικό αντικείμενο της ήταν η κατασκευή επίπλων χειροποίητου τύπου. Το πρώτο κατάστημα ‘ΜΟΝΤΕΡΝΟ ΣΠΙΤΙ’ στην συμβολή των οδών Αλ.Παπαναστασίου & Κανάρη ήταν ο χώρος στον οποίο παρουσιάστηκαν πρωτοποριακά μοντέλα συνδυάζοντας ανθεκτική κατασκευή και μοντέρνο σχεδιασμό.

 

Το 1987 η εταιρία, λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις σύγχρονες απαιτήσεις και έχοντας το πλεονέκτημα της ειδικής κατασκευής, προχώρησε στην αλλαγή γραμμής παραγωγής και συγκεκριμένα στην ειδίκευση στο παιδικό και εφηβικό έπιπλο.

Από το 1994 λειτουργεί ο μεγαλύτερος εκθεσιακός χώρος στην Ελλάδα συνολικού εμβαδού 1000τ.μ. στο 29ο χλμ Θεσ/νικης - Ν. Μουδανιών. Εκεί φιλοξενούνται συνθέσεις οι οποίες δίνουν όλες τις λύσεις στην οργάνωση παιδικών και νεανικών χώρων.

 

Την ίδια χρονιά η εταιρία μας πρωτοτυπεί στον τομέα της κατασκευής κουκέτας τοποθετώντας σε ολα τα μοντέλα βάση από σωλήνα μορφής.

 

Το 2014 ξεκινάει μια διαδικασία ανανέωσης με ένα νέο κατάστημα-showroom και μια φρέσκια και μοντέρνα διαδικτυακή παρουσία.

  • © moderno-spiti.gr με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώµατος
  • σχεδιασμός και ανάπτυξη από pixeldives.gr